Wat de bootcamp franchise jou oplevert en kost

Als je franchisenemer van The Bootcamp Factory wordt, dan betaal je een bedrag om in te stappen waar een training bij inbegrepen zit, een klein percentage van je omzet en maandelijkse licentiekosten. Voor jouw bijdrage regelen wij allerlei administratieve zaken en de promotie, zodat jij je kunt storten op hetgeen waar jíj goed in bent: mensen trainen!

Jouw bijdrage op de rij

Wij bieden je graag duidelijkheid over wat je bij ons kunt verwachten. Zo weet je waar je aan toe bent! Het complete plaatje als franchisenemer van The Bootcamp Factory bestaat uit:

  • Eenmalig €499,- voor de instap, inclusief een training;*
  • Maandelijks €79,- excl. btw voor The Bootcamp Factory-licentie;
  • Maandelijks 8% franchise-fee over jouw eigen omzet.

*Heb je al een certificaat en hoef je de training niet meer te volgen? Dan bespreken we graag met je wat we met de instapkosten kunnen doen.

Waarom aansluiten?

De belangrijkste redenen om je aan te sluiten bij de franchise van The Bootcamp Factory zijn:

  • Je bespaart hoge opstartkosten als zelfstandig trainer (+/- 5000 euro);
  • Je hebt een flinke dosis ervaring waar je op terug kunt vallen;
  • Je hoeft geen ledenadministratie bij te houden (à 20 uur per maand);
  • Je hebt geen dure website nodig.

Bob Kendle is oprichter van The Bootcamp Factory en heeft jarenlange ervaring. Hij en zijn train(st)ers weten precies wat de valkuilen zijn wanneer je trainingen aan groepen geeft. Zij voorzien je met veel drive van informatie en geven je advies en feedback wanneer je daarom vraagt.

Verder is de ledenadministratie via een app of website erg prijzig. The Bootcamp Factory kan je ondersteunen tegen een zeer laag tarief door samen te werken en collectief gebruik te maken van de app/administratie. Door deze lage kosten kun jij je als zelfstandig trainer richten op waar jij goed in bent en enthousiast van wordt. En dat is mensen bootcamp-les geven!

Bootcamp franchisenemer worden

Wil jij graag als franchisenemer van The Bootcamp Factory aan de slag en bootcamp-trainingen in jouw omgeving gaan geven? Neem dan nu contact op met Bob! Bel 06 52598042 of stuur een e-mail naar bob@thebootcampfactory.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Instap franchise Inclusief opleiding
€499,-
Opleiding bootcamptrainer 2.0 Start2Move(€395) -- trainingsmateriaal -- 2 T-shirts voor de trainer -- Aanmaken account -- Campagne social media
info aanvragen