BOOTCAMP FACTORY FOOD PLAN

THE BOOTCAMP FACTORY FOOD PLAN

Bij The Bootcamp Factory staat plezier en motivatie voorop zo ook met de voeding. Sporten en voeding gaan natuurlijk nauw samen. Ben je het diëten zat? Wil je fitter en gezonder worden? Afvallen of juist aankomen? Of alleen wat meer kennis over voeding vergaren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij maken voor jou een persoonlijk, op maat gemaakt voedingsplan en training schema en we blijven je coachen. Wij zorgen ervoor dat je blijvend resultaat ziet en dat je kunt blijven genieten van eten.

The Bootcamp Factory zorgt er niet voor dat je op dieet moet, maar helpt je bij een nieuwe levensstijl. Oude en vertrouwde gewoontes moeten worden doorbroken en een gezonde eet- en levensstijl zal worden aangeleerd.

Samen met Tessa van Fit food plan zorgen wij er voor dat jij je weer fit voelt!

Voor vragen en/of een afspraak mailt je naar info@thebootcampfactory.nl of bel  085-1301169

Voedingsplan & 10 lessen PT
eenmalig
Van €565,- voor €520,-
Voedingsplan op maat en intake
Aanvragen
Voedingsplan & 6 mnd onbeperkt sporten
eenmalig
Van €220,- voor €198,-
Voedingsplan op maat en intake
Aanvragen

Referentie

Sinds juli 2017 sport ik bij the Bootcamp Factory. Eerst ging ik een keer in de week naar de MAMA Bootcamp. Ik merkte dat dit effect had, en het was ook nog eens erg gezellig! Dominique motiveert je om te sporten en om je grenzen te verleggen. Door het sporten raakte ik 4 kilo kwijt, maar ik wilde graag wat meer kilo’s afvallen. Daarom nam ik contact op met FitFoodPlan. Tessa kwam bij ons thuis langs en heeft voor ons een voedingsschema gemaakt. Zo wist ik wat en welke hoeveelheden goed zijn om te eten, erg fijn! Tessa hield bovendien echt rekening met mijn wensen. Toen heb ik ook een nieuw doel gesteld; bovenop die 4 kilo die ik al kwijt was, nog eens 9 kilo afvallen.

Sinds november is er twee keer in de week MAMA Bootcamp en sindsdien ga ik er twee keer in de week heen, mits ik kan. Het werkt haast verslavend! Ik baal zelfs als ik een keertje niet kan.

Mede dankzij de goede begeleiding van de MAMA Bootcamp en de voedingsschema’s van het FitFoodPlan ben ik inmiddels ruim 16 kilo kwijt. Ik heb een gezond BMI, meer spierkracht en een veel betere conditie!

Jacqueline

Bezig met je voedingspatroon? Vraag Tessa voor meer informatie

Gratis intake!

The Bootcamp Factory Social Media

       


The Bootcamp Factory
Oslostraat 5
7559 JJ Hengelo
Nederland
info@thebootcampfactory.nl
085-1301169
KVK: 61805955
BTW: 137838335B02