Sportief bedrijfsuitje

Een sportief bedrijfsuitje organiseren?

Overweeg je een sportief bedrijfsuitje te organiseren? Denk dan eens aan The Bootcamp Factory! Wij bieden een volledig georganiseerd personeelsfeest aan, dat een unieke mix van gezelligheid en sportiviteit vormt. Wat het kost? Je boekt het al vanaf €24,95 Euro per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte. Lees verderop meer en ontdek of het wat voor jou en je collega’s is. Ben je nu al enthousiast? Neem dan direct contact op met Bob via 085-1301169 of stuur een mailtje naar bob@thebootcampfactory.nl.

Voordelen sportief bedrijfs- of teamuitje

Dat een sportief bedrijfs- of teamuitje alleen maar voordelen oplevert, hoeven we je niet te vertellen. Terwijl alle collega’s in beweging zijn, groeit de onderlinge verbinding vanzelf! Vele handen maken licht werk en dat geldt zeker bij dit sportieve bedrijfsuitje van The Bootcamp Factory in Hengelo. Als je hiervoor kiest, dan:

  • Verbeter je de teamgeest
  • Stimuleer je de creativiteit van je collega’s
  • Zorg je voor teambuilding
  • Verhoog je de betrokkenheid bij je bedrijf

Een sportief bedrijfsfeest daagt mensen zowel lichamelijk als geestelijk uit en doet een beroep op de vindingrijkheid. Je leert elkaar kennen op een hele andere (leuke) manier. Het effect van zo’n feest vertaalt zich direct door naar de werkvloer, waar (weer) nieuwe ideeën en plannen ontstaan. De collega’s zijn lekker in beweging, maken samen plezier en na de tijd is er alle ruimte om bij te kletsen en te ontspannen.

 


Wat te verwachten op dit actieve bedrijfsfeest?

Stel je het televisieprogramma Kamp van Koningsbrugge voor, maar dan een versie waaraan ‘normale’ mensen zoals jij en ik kunnen meedoen… Ons hele concept draait om samen in beweging zijn. Je legt met elkaar een parcours af over een hindernisbaan. Je trotseert als groep de obstakels, waarbij effectief samenwerken het parcours eenvoudiger te volbrengen maakt. Na de tijd kunnen de fanatiekelingen in de groep zelf nog wat obstakels verkennen op de baan als ze dat leuk vinden.

Na afloop gaan de deelnemers gezellig samen barbecueën en borrelen om de dag af te sluiten. Gegarandeerd dat jullie genoeg grappige en gedenkwaardige herinneringen gaan verzamelen!

En wat als niet iedereen mee kan doen?

Maak je geen zorgen dat het voor sommigen misschien te zwaar gaat zijn, want het gaat er niet om hoe sterk of hoe sportief ieder individu is, maar juist om de gezamenlijke prestatie (het samenwerken). Onze ervaren trainers weten ook goed hoe ze met verschillende niveaus om moeten gaan en hoe zij al deze niveaus in het bedrijfsuitje kunnen betrekken. Neem ook gerust eerst contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een eventueel alternatief zijprogramma.

Kosten sportief bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn al bij ons te boeken vanaf €24,95 per persoon

Wist je trouwens dat we ook clinics aanbieden? Ook leuk om je collega’s eens te laten proeven aan verschillende sportieve activiteiten, zoals bootcamp, kickboksen, obstakeltraining en circuittraining.

» Lees meer over onze clinics voor bedrijven

Plan nu een sportief teamuitje

Breng je team in beweging en zorg voor een (betere) onderlinge verbondenheid tijdens ons sportieve bedrijfsuitje! Lijkt het je wel wat maar heb je nog wat vragen? Ben je al overtuigd en wil je gelijk een datum vastleggen? Neem in alle gevallen contact op met Bob: bel 085-1301169, stuur een e-mail naar bob@thebootcampfactory.nl of klik op de button hieronder.

Contact opnemen