SMALL GROUP TRAINING

PERSONAL TRAINING IS NU VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

Small Group training is een heel goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Wat is een Small Group training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichtte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 55 min en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepjes (max 6 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.

Wat doe je in een Small Group training?

Er is veel mogelijk: Van cardio- tot krachttraining, van lichaamshouding tot flexibiliteit en van stabiliteit tot coördinatie en meer. Alle spiergroepen komen aan bod. Als je van afwisseling houdt en niet snel verveeld wil raken dan is Small Group Training echt wat voor jou.

Small group training biedt:

• Training op verschillende niveaus.
• Een persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
• Tijd bepalen in overleg met de groep
• Training in gezelschap om het plezieriger te maken
• Vernieuwing en gegarandeerd optimaal resultaat
• Lekker buiten trainen

Voor wie is Small Group training?

Small Group Training is voor iedereen geschikt die er van houdt in groepsverband te trainen, maar ook graag de extra uitdaging van een persoonlijke gerichte training aan wil gaan. Ook voor mensen die na hun Personal training traject toch begeleiding willen blijven houden.

Kosten

Een les kost €12,50 vanaf 4 personen Wij werken met een 10 rittenkaart voor de groep en deze is 6 maanden geldig. Tevens kan bij automatisch incasso een beter aanbod gedaan worden. Mocht je nu een keer niet kunnen dan kun je gerust een les inhalen bij de reguliere lessen. Er kunnen maximaal 6 personen in een groep deelnemen. Je kunt zelf een groep samenstellen met vrienden, vriendinnen en/of familie, maar je kunt ook aansluiten bij een bestaande groep . Je traint dan op je eigen niveau en in je eigen tempo met groepsgenoten die dezelfde trainingsdoelstelling hebben. Klik hier voor onze tarieven.

Een keertje met small group training meedoen?

Gratis proefles!