PERSONAL TRAINING

Onder leiding van een persoonlijke coach kun je veel doelgerichter te werk gaan. Vandaar dat The Bootcamp Factory klaarstaat als jouw personal trainer binnen Hengelo. Zowel jong als oud zijn bij ons aan het juiste adres om persoonlijke doelen op te stellen en uiteraard te behalen. Sport, fun en resultaat staan centraal!

Training op maat

Met onze personal training gaan we 1 op 1 aan de slag. Allereerst bepalen we samen wat je precies wilt bereiken en wat je nodig hebt op dit moment. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om afvallen, het opbouwen van conditie of kracht en het verbeteren van je houding. Zelfs als je wilt trainen voor een marathon kun je ons inschakelen. Vervolgens werken wij dit uit in een geschikt schema op maat. Dit is de beste manier om doelstellingen zo spoedig mogelijk te behalen. Hoe eerder je lichaam gezond en fit is, hoe sneller je bijdraagt aan kwaliteit en plezier in je leven.

Sport, fun en resultaat

In samenspraak bepalen we hoe vaak je per week wilt trainen, op welke dagen dit zou kunnen en hoe lang het traject gaat duren. Daarnaast is het een optie om de workouts in een vorm van bootcamps te volgen. Uiteraard kunnen we ook gewoon afspreken in jouw sportschool binnen Hengelo. Als fitness personal trainer leren we je alles uit jezelf te halen en om door te zetten. Opgeven is geen optie. De trainingen zullen niet altijd even makkelijk zijn. Wel vinden we het belangrijk om jouw plezier voorop te stellen.

Meer weten over The Bootcamp Factory als personal trainer? Of direct een afspraak maken? Bel naar 085-1301169 of vul het onderstaande contactformulier in. We gaan graag met je aan de slag!

    Een keertje meedoen met de bootcamp?

    Gratis proefles!