OBSTAKEL TRAINING

UNIEK IN OVERIJSSEL

 

Op deze unieke locatie hebben we een combi gemaakt van survival, ninja en obstakel training. Alles wat je bijvoorbeeld tegenkomt in een obstakel run kun je hier trainen. Ook hebben we bewegende en delen zoals bij Ninja warrior dus ook dit kun je hier super goed trainen. Mensen die aan survival doen worden hier ook lekker uitgedaagd met de nodige touwen en netten.

Wat houd obstakel training in?

Tijdens de obstakel training wordt er echt specifiek getraind voor de obstakel runs. De trainingen worden speciaal gemaakt zodat je je optimaal kunnen voorbereiden voor het volgende obstakelrun seizoen. Je moet hierbij denken aan monkey bars(extra pittig omdat ze omhoog lopen),touwklimmen, muur klimmen, apenhang, net klimmen, ringen enzv. Naast dat er veel aandacht wordt besteed aan techniek worden er ook kleine parcours uitgezet die je dan moet afleggen.

Partners

The Bootcamp Factory is trotse partner van meerdere obstakel run organisaties. Onze leden krijgen hierdoor ook leuke korting tijdens de runs. De kortingscodes zijn allemaal te vinden in onze app. Hieronder onze partners en klik op de link om de site te bekijken.

STRONG VIKING

SPARTAN

YU MAN RACE

Praktische informatie

De obstakel training geven we elke maandag en woensdag. Op de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag kun je er ook vrij trainen. Je kunt de auto parkeren op de grote parkeerplaats voor de tennisvereniging Weustag. Je fiets kun je kwijt op onze locatie aan de van Alphenstraat 17. Hier vind je meer informatie over op de tarievenpagina.

Huisregels

Op het moment dat erop de baan getraind worden mogen wij de baan niet betreden, we lopen dan netjes over de grasstrook naar achteren.
Je mag nooit op de rand van de ijsbaan staan deze houd de baan waterdicht.
Parkeren op de parkeerplaats voor de tennisvereniging

Gratis een proeflesje volgen bij The Bootcamp Factory? Wil jij dit ook? Klik hier voor een gratis proefles of bel naar 085-1301169. Via een van deze wegen stel je tevens al je vragen. We helpen je met genoegen verder.

 

Een keertje met Obstakel Training meedoen?

Gratis proefles!