MAMA BOOTCAMP

Wil je sporten na de zwangerschap in Hengelo? Geef je dan op voor onze  mama bootcamp in Hengelo. De mama bootcamp van The Bootcamp Factory zorg ervoor dat je spoedig weer in topvorm bent. Wij hebben speciaal voor kersverse moeders die verantwoord willen trainingen een workout op maat gemaakt. Zo bouw je jouw sportroutine en conditie op met andere actieve mama’s.

Speciale training voor kersverse moeders

De mama bootcamp is voor moeders die op een verantwoorde manier willen herstellen en/of afvallen na hun zwangerschap. Het opbouwen van kracht en conditie staat tijdens deze bootcamp voorop. Ruim 9 maanden lang heeft jou lichaam gewerkt aan een mooi wondertje. Nu is het weer tijd voor jezelf en jouw lichaam. Wel is het zo dat je bij sporten na de bevalling risico loopt op blessures en bekken(bodem)klachten. Juist daarom hebben wij in samenwerking met Annemarie Fillekes specifieke trainingen voor jou als mama ontwikkeld aansluitend op de postnatale cursus. Bij Annemarie(fysiotherapeute) leert ieder voor zich wat ze wel of niet mogen doen. Op deze manier kun je weer verantwoord en veilig aan de slag!

De belangrijkste voordelen van sporten na je zwangerschap:

  • Meer energie en een betere conditie
  • Herstel van buikspieren
  • Versterken van bekkenbodemspieren
  • Stress voorkomen of verminderen door ontspanningsoefeningen
  • Betere weerstand borstvoeding en slaaptekort
  • Leuke contacten met andere moeders
Wekelijkse workout

Voor het actuele lesaanbod klik hier De mama bootcamp is nu tegelijk met de beginners bootcamp en worden gegeven door gecertificeerde trainers. Deze ervaren bootcamptrainers kunnen al jouw vragen beantwoorden en staan altijd vol enthousiasme voor je klaar. Je kunt zo lang als je wilt blijven meedoen aan de buitentrainingen. Bekijk hier de tarievenpagina. Let wel: we laten enkel moeders toe vanaf minimaal 6 weken na de bevalling.

 

Ben je nu zwanger of heel recentelijk bevallen neem dan een kijkje op Zwanger Hengelo. Hier krijg je de juiste begeleiding voor en na zwangerschap door middel van een prenatale en postnatale cursus

Een keertje met mama bootcamp meedoen?

Gratis proefles!