KINDERFEESTJE

Vier jouw feestje bij The Bootcamp Factory

KINDERFEESTJE BIJ THE BOOTCAMP FACTORY

 

Er is toch niets leuker dan met jouw Kinderfeestje samen met je vriendjes en vriendinnetjes te komen klimmen en klauteren op de obstakelbaan van The Bootcamp Factory. Het kinderfeestje zal bestaan uit een gave groepsopdracht waarbij jullie elkaar allemaal moeten helpen om de opdrachten(en) te volbrengen. Daarna zal een trainer jullie meenemen langs de obstakels om jullie de belangrijkste technieken te leren. Hierna houden we een korte break met ranja en wat lekkers. Als jullie weer helemaal zijn opgeladen gaan we beginnen aan een kleine obstakel run waar je je geleerde technieken kan benutten om de snelste tijd neer te zetten. Hierna hebben jullie allemaal nog even de tijd om lekker vrij door de obstakelbaan heen te gaan.

Boek nu het leukste kinderfeestje voor jouw kind!

Om jullie uitje goed voor te kunnen bereiden, vragen we je om zo snel mogelijk te reserveren. Begeleiders hebben altijd gratis toegang bij The Bootcamp Factory. Reseveren kan zowel telefonisch als via de mail. Neem contact op met Vincent via 074-7002797 of stuur een mail naar vincent@thebootcampfactory.nl

<b>Wat kan je verwachten tijdens het kinderfeestje</b>

Het kinderfeestje duurt 2 uur, tijdens het eerste deel zullen we starten met een groepsopdracht waarbij ze als team over obstakels moeten, gevolgd door een uitleg van bepaalde technieken hoe je obstakels alleen kunt doen. Daarna zullen we even een korte pauze houden met een glaasje ranja en een zakje snoep. Na de pauze gaan we een estafette run doen en hebben de kinderen nog even de tijd om lekker vrij te spelen. De kosten bedragen €14,95 p.p. (min 8 en max 12 kinderen) en de minimale leeftijd is vanaf 8 jaar.

Wat houd obstakel training in?

Tijdens de obstakel training hebben we natuurlijk heel veel aandacht voor de obstakels maar werken we ook aan een goeie core stability. De trainingen worden speciaal gemaakt zodat je je optimaal kunnen voorbereiden voor een obstakelrun . Je moet hierbij denken aan monkey bars(extra pittig omdat ze omhoog lopen),touwklimmen, muur klimmen, apenhang, net klimmen, ringen enzv. Naast dat er veel aandacht wordt besteed aan techniek worden er ook kleine parcours uitgezet die je dan moet afleggen.

Partners

The Bootcamp Factory is trotse partner van meerdere obstakel run organisaties. Deze  organisaties organiseren hele leuke familie runs. Onze leden krijgen hierdoor ook leuke korting tijdens de runs. De kortingscodes zijn allemaal te vinden in onze app. Hieronder onze partners en klik op de link om de site te bekijken.

STRONG VIKING

SPARTAN

YU MAN RACE

Praktische informatie

De obstakel training geven we elke maandag en woensdag om 15:00 uur.  Je kunt de auto parkeren op de grote parkeerplaats voor de tennisvereniging Weustag. Je fiets kun je kwijt op onze locatie aan de van Alphenstraat 17. Hier vind je meer informatie over op de tarievenpagina.

Huisregels

Op het moment dat erop de baan getraind worden mogen wij de baan niet betreden, we lopen dan netjes over de grasstrook naar achteren.
Je mag nooit op de rand van de ijsbaan staan deze houd de baan waterdicht.
Parkeren op de parkeerplaats voor de tennisvereniging

Gratis een proeflesje volgen bij The Bootcamp Factory? Wil jij dit ook? Klik hier voor een gratis proefles of bel naar 085-1301169. Via een van deze wegen stel je tevens al je vragen. We helpen je met genoegen verder.

 

Een keertje met Obstakel Training meedoen?

Gratis proefles!