KICKBOKS BOOTCAMP

KICKBOKS BOOTCAMP

Wat houd kickboks bootcamp precies in?

Bij kickboks bootcamp combineren we het mooiste van het kickboksen en bootcampen.Het zal hier niet draaien om de techniek en de vechtsport zelf maar juist als geweldig cardio middel om te trainen. Elke keer ga je even kort maar krachtig aan het werk met leuke uitdagende combi’s van het kickboksen en bootcamp. Dit alles zorgt elke keer weer voor full body workout waardoor je lekker allround fit wordt.

Tijdens deze lessen zal er alleen op kussens geslagen of getrapt worden. Handschoenen zijn aanwezig.

 

Begeleiding

Naast de afwisselende kickboks bootcamp krijg je ook goede begeleiding tijdens en na de work-out. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele blessures. Na de les is er ook gelegenheid om gerichte vragen te stellen. Deze kunnen gaan over een specifiek trainingsschema, sport en voeding of een persoonlijk doel dat je graag gerealiseerd wilt hebben. Samen gaan we dan in gesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Praktische informatie

De kickboks bootcamp geven we elke woensdag in Borne en donderdag inHengelo en om de zaterdag in Borne. We verzamelen bij de reguliere bootcamp locatie in Borne en Hengelo Slangenbeek, waar vanuit we starten met een leuke workout. Voor meer informatie over onze tarieven kijk op de  tarievenpagina.

Aanbod

Naast kickboks bootcamp bieden wij ook bootcamp, interval training en Obstakel training aan. Bij de interval training richten wij ons op looptechniek en je snelheid verbeteren. Bij de obstakel training werken we aan de verschillende technieken die er zijn om obstakels te overwinnen.

Motivatie

Heb je de motivatie gevonden om naar de gratis proefles te komen, dan zullen we er voor zorgen dat de motivatie blijft om zo het beste uit jezelf en de trainingen te halen. Tijdens de trainingen motiveren ook anderen je om net iets meer uit jezelf te halen en kun je daarna nog eventueel napraten op www.facebook.com/thebootcampfactory

Voor al uw vragen neem contact op via 085-1301169 of info@thebootcampfactory.nl we staan jou graag te woord.

Een keertje met Kickboks bootcamp meedoen?

Gratis proefles!

The Bootcamp Factory Social Media

       


The Bootcamp Factory
Oslostraat 5
7559 JJ Hengelo
Nederland
info@thebootcampfactory.nl
085-1301169
KVK: 61805955
BTW: 137838335B02