In 4 stappen zelfstandig bootcamptrainer

Het kriebelt je misschien al een tijdje om voor jezelf aan de slag te gaan als bootcamp-trainer, maar je ziet de hele opstart, de kosten en de administratie eigenlijk niet zo zitten. Overweeg dan om franchisenemer te worden van The Bootcamp Factory! Zo kun jij je richten op wat jij echt leuk vindt, pluk je de voordelen van een ijzersterk merk en nemen wij je allerlei werk uit handen.

Hoe werkt het?

 

Stap 1: aanmelden bij Bob

Je meldt je aan door je interesse aan te geven bij Bob Kendle (oprichter van The Bootcamp Factory) via dit formulier op deze site, per e-mail bob@thebootcampfactory.nl of per telefoon 06 52598042.

Stap 2: opleiding volgen en certificaat halen

Als je nog geen opleiding gevolgd hebt, ga je vervolgens bij de erkende vakopleider Start2Move de gecertificeerde opleiding tot ‘Bootcamp Trainer’ volgen.

Stap 3: middelen die je krijgt

Certificaat gehaald? Super! Jij mag nu onder de naam ‘The Bootcamp Factory’ trainingen verzorgen. Daarvoor krijg je van ons:

  • Speedladder;
  • Pionnen;
  • 2x een trainer-T-shirt van The Bootcamp Factory
  • Vermeldingen en advertenties op onze social media-kanalen om leden te werven.

 

Stap 4: locatie kiezen

Jij kiest een locatie waar jij jouw bootcamp-lessen gaat geven en jouw lessen worden toegevoegd als keuze in onze app (ook beschikbaar via de website). Volgt iemand lessen bij jou? Dan meldt hij/zij zich aan met jouw ‘trainer/locatie code’ waardoor het lid automatisch aan jou wordt gekoppeld.

En: go!

Nu ben je er klaar voor om als zelfstandig trainer les te gaan geven aan jouw eigen groep met bootcampleden en wij betalen jou iedere maand uit. Wij nemen verder allerlei van jouw zaken uit handen, zoals de ledenadministratie (inschrijving, communicatie, facturatie, uitbetaling) en de promotie van jouw bootcamp-locatie.

Meer informatie

Wil je meer weten? Lees meer over de kosten en wat het jou oplevert als franchisenemer van The Bootcamp Factory of neem direct contact met ons op.