HARDLOOPTRAINING

HARDLOOPTRAINING!

Naast bootcamp bieden wij ook hardlooptraining aan. Wij doen dit in samenwerking met hardloopschool “Fit met passie”

Wij zijn deze samenwerking aangegaan omdat bootcampen en hardlopen een geweldige combi is. Ze versterken elkaar zo goed dat je met grote sprongen vooruit gaat. Het uiteindelijke doel is fitter, slanker, sterker en gezonder worden. Gezellig samen buiten sporten met een dosis fun en persoonlijke begeleiding.

Wat kun je verwachten tijdens de hardlooptraining?

Tijdens de hardlooptraining  wordt er gewerkt aan je looptechniek, duurvermogen en je snelheid. Na de les is er ook gelegenheid om gerichte vragen te stellen. Deze kunnen gaan over een specifiek trainingsschema, sport en voeding of een persoonlijk doel dat je graag gerealiseerd wilt hebben. Samen gaan we dan in gesprek over welke mogelijkheden het beste bij je passen.

Aanbod

Naast hardlopen bieden wij ook bootcamp en Obstakel training aan. Bij de bootcamp training richten wij ons op totale fitheid over het gehele lichaam. Bij de obstakel training werken we aan de verschillende technieken die er zijn om obstakels te overwinnen. Kortweg alles wat je nodig hebt om een obstakel race te halen.

Motivatie

Heb je de motivatie gevonden om naar de gratis proefles te komen, dan zullen wij er voor zorgen dat de motivatie blijft om zo het beste uit jezelf en de trainingen te halen. Tijdens de trainingen motiveren ook anderen je om net iets meer uit jezelf te halen en kun je daarna nog eventueel napraten op www.facebook.com/thebootcampfactory

Voor al je vragen neem contact op via 085-1301169 of info@thebootcampfactory.nl we staan je graag te woord.

Een keertje een hardlooptraining meedoen?

Gratis proefles!