CIRCUIT TRAINING

Wat houd circuit training precies in?

Bij circuit training ga je werken met materialen. Denk hierbij aan kettlebells, zandzakken, halters en gewichten. Elke keer ga je even kort maar krachtig aan het werk waardoor het een lekkere HIIT training wordt. Dit alles zorgt elke keer weer voor full body workout waardoor je lekker allround fit wordt.

 

Begeleiding

Naast de afwisselende circuit training krijg je ook goede begeleiding tijdens en na de work-out. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele blessures. Na de les is er ook gelegenheid om gerichte vragen te stellen. Deze kunnen gaan over een specifiek trainingsschema, sport en voeding of een persoonlijk doel dat je graag gerealiseerd wilt hebben. Samen gaan we dan in gesprek over welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Praktische informatie

De circuit training geven we elke maandag, dinsdag en donderdag bij de Combibaan in Hengelo. Dit zit aan de van Alphenstraat 17 in Hengelo, klik hier voor ons actuele rooster. Voor meer informatie over onze tarieven kijk op de  tarievenpagina.

Aanbod

Naast circuit training bieden wij ook bootcamp, interval , kickboks bootcamp en Obstakel training aan. Bij de interval training richten wij ons op looptechniek en je snelheid verbeteren. Bij de obstakel training werken we aan de verschillende technieken die er zijn om obstakels te overwinnen. Bij Kickboks bootcamp combineren we het mooiste van beide sporten.

Motivatie

Heb je de motivatie gevonden om naar de gratis proefles te komen, dan zullen we er voor zorgen dat de motivatie blijft om zo het beste uit jezelf en de trainingen te halen. Tijdens de trainingen motiveren ook anderen je om net iets meer uit jezelf te halen en kun je daarna nog eventueel napraten op www.facebook.com/thebootcampfactory

Voor al uw vragen neem contact op via 085-1301169 of info@thebootcampfactory.nl we staan jou graag te woord.

Een keertje met Kickboks bootcamp meedoen?

Gratis proefles!