BUSINESS BOOTCAMP

Met business bootcamp doe je een waardevolle investering om het ziekteverzuim binnen je bedrijf naar beneden te brengen. Samen met collega’s sporten draagt ook nog eens bij aan een betere teamspirit en kan de productiviteit aanzienlijk verbeteren. Lijkt je dit wel wat voor jouw organisatie?
Overweeg dan business bootcamp van The Bootcamp Factory! Ontdek verderop meer over de mogelijkheden. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bob via 085-1301169 of stuur een mailtje naar bob@thebootcampfactory.nl

Bedrijfsbootcamp: een goede investering

Onze bedrijfsbootcampen zijn voor ondernemingen die een leuke oplossing zoeken om de teamspirit
te versterken en die tegelijkertijd in de gezondheid van werknemers willen investeren. Uit onderzoek blijkt dat investeringen in leefstijlbeleid en -interventies voor bedrijven lonend zijn. Wanneer je slechts € 1,00 in een medewerker investeert, levert dit je al tussen de € 2,00 en € 6,00 op aan productiviteitsverhoging en besparing op ziektekosten. Zo verhoog je niet alleen het plezier en de fitheid van het personeel, maar heb je zelf ook baat bij deze geringe investering.

Wat kost het precies?

De kosten hangen af van de keuzes die je maakt. Business bootcamp kan bij ons bijvoorbeeld om een teambuildingworkout gaan, een specifiek trainingstraject voor een langere periode of een groepsdeelname tegen een gereduceerd tarief. Samen gaan we om tafel om tot een op maat gemaakte afspraak te komen. Vaak richten we ons binnen Twente op de locaties Almelo, Enschede,
Hengelo en Borne. Is jouw bedrijf hierbuiten gevestigd? Ook dan kunnen we vast en zeker iets voor je betekenen.

Wat zijn de mogelijkheden?

We bepalen samen wat het beste bij jouw organisatie past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Wekelijkse trainingen dicht bij de bedrijfslocatie gedurende langere tijd.
 • Trainingen afgestemd op medewerkers die terugkeren uit een verzuimsituatie of bij dreigend verzuim.
 • Toegang tot de reguliere lessen van de The Bootcamp Factory Twente.
 • Teambuilding dag.

  De voordelen van business bootcamp

  Business bootcamp levert de volgende voordelen op:

 • Samen met collega’s trainen bevordert de onderlinge samenwerking.
 • Goed functionerende teams leveren betere resultaten in het dagelijkse werk.
 • Bootcamp verbetert de fysieke gezondheid (sterker, meer uithoudingsvermogen, minder
  rugklachten, etc.) en mentale gezondheid van je medewerkers.Als je voor bedrijfsbootcamp van The Bootcamp Factory kiest, dan kun je rekenen op:
 • Coaching en begeleiding door gediplomeerde en ervaren personal trainers.
 • De training kan direct voor of na werktijd gegeven worden, maar ook op elk ander moment
  dat past bij het werkritme in de organisatie.
 • De trainingen vinden plaats in de buitenlucht, op de meest geschikte locatie dichtbij jouw organisatie, dus de reistijd is nihil en daarmee drempelverlagend.
  Bedrijfsbootcamp via The Bootcamp Factory is hoe dan ook een waardevolle investering! Naast bootcamp bieden we overigens ook clinics aan voor bedrijven. Een hele leuke manier om je collega’s eens te laten proeven aan verschillende sportieve activiteiten, zoals bootcamp, kickboksen,
  obstakeltraining en circuittraining.» Lees meer over onze clinics voor bedrijven

  Neem contact op

  Lijkt business bootcamp je wel wat voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Bob: bel 085-1301169, stuur een e-mail naar bob@thebootcampfactory.nl of maak gebruik van het contactformulier. We kunnen trouwens ook meer voor je betekenen om de fitheid van je personeel te stimuleren of verbeteren dan alleen met behulp van bootcamp. Lees meer over het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer en de mogelijkheden. We maken graag een afspraak bij jou op kantoor om mee te denken over een oplossing dat binnen het vastgestelde budget past.

   Vrijgezellenfeest mannen Onemotion

Equinix
ETC
Dura Vermeer

Vrijblijvend informatie aanvragen

Contact!