BUSINESS BOOTCAMP

Wil je graag een waardevolle investering doen om het ziekteverzuim binnen het bedrijf naar beneden te brengen? En wil je de onderneming productiever te maken? De business bootcamp binnen Twente van The Bootcamp Factory is in dat geval precies wat jij nodig hebt!

Op maat gemaakte bedrijfs bootcamps

Onze bedrijfsbootcampen zijn voor ondernemingen die een leuke oplossing zoeken om de teamspirit te versterken en die tegelijkertijd in de gezondheid van werknemers willen investeren. Hierbij kan het gaan om een teambuildingworkout, een specifiek trainingstraject voor een langere periode of een groepsdeelname tegen een gereduceerd tarief. Samen gaan we om de tafel  om tot een op maat gemaakte afspraak te komen. Doorgaans richten we ons binnen Twente op de locaties Almelo, Enschede, Hengelo en Borne. Is jouw bedrijf hierbuiten gevestigd? Ook dan kunnen we vast en zeker iets voor je betekenen.

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Wekelijkse trainingen dicht bij de organisatie gedurende langere tijd.
  • Trainingen afgestemd op medewerkers die terugkeren uit een verzuimsituatie of bij dreigend verzuim.
  • Toegang tot de reguliere lessen van de The Bootcamp Factory Twente.
  • Teambuilding dag.
Goed voor personeel én bedrijf

Uit onderzoek blijkt dat investeringen op lijfstijlbeleid en leefstijlinterventies lonend zijn. Wanneer je slechts € 1,00 in een medewerker investeert, levert dit je al tussen de € 2,00 en € 6,00 op aan productiviteitsverhoging en besparing op ziektekosten. Zo verhoog je niet alleen het plezier en de fitheid van het personeel, maar heb je zelf eveneens baat bij deze geringe investering. Een bootcamp voor bedrijven is dus zeer effectief.

De voordelen van business bootcamp:
  • Samen met collega’s trainen bevordert de onderlinge samenwerking.
  • Goed functionerende teams staan voor resultaatverbetering in het dagelijkse werk.
  • Bootcamp verbetert de fysieke gezondheid (sterker, meer uithoudingsvermogen, minder rugklachten, etc) en mentale gezondheid van uw medewerkers.
  • Coaching en begeleiding door gediplomeerde en ervaren Personal Trainers.
  • De training kan direct voor of na werktijd gegeven worden, maar ook op elk ander moment dat past bij het werkritme in de organisatie.
  • De trainingen vinden plaats in de buitenlucht, op de meest geschikte locatie dichtbij jouw organisatie, dus de reistijd is nihil en daarmee drempelverlagend.

Ben je op zoek naar een activiteit om de werkvloer te vitaliseren? Of wil je meer informatie over de businessbootcamp van The Bootcamp Factory? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 074-7002797 of door te mailen naar vincent@thebootcampfactory.nl  We maken graag een afspraak bij jou op kantoor om mee te denken in een aanbod dat binnen het vastgestelde budget past.

Ook voorzien wij teambuilding dagen, personeeluitjes en vrijgezellenfeesten. Voor meer uitjes en vrijgezellenfeesten neem een kijkje op

 Vrijgezellenfeest mannen Onemotion

Equinix
ETC
Dura Vermeer

Vrijblijvend informatie aanvragen

Contact!