Maandag Locatie: Luttenbergstraat 2
19:15 – 20:15 Bootcamp

Donderdag Locatie: Luttenbergstraat 2
19:15 – 20:15 Bootcamp

Zaterdag Locatie: Luttenbergstraat 2
09:00 – 10:00 Bootcamp

Bootcamp in Zwolle

Wil jij graag sporten in de buitenlucht? Op een centrale locatie in Zwolle? Waar je op je eigen niveau, beginner of al ervaren, uitgedaagd wordt? Is het antwoord op al deze vragen JA? Kom dan meedoen met bootcamp in Zwolle bij The Bootcamp Factory! We hebben hier een heel ruim aanbod, je kan hier elke dag van de week bootcampen. Hopelijk zien we jou binnenkort bij onze bootcamp in Zwolle?

Waarom The Bootcamp Factory?
  • Trainingen toegankelijk voor elk niveau
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een gratis proefles
  • Samen sporten voor gezelligheid én resultaat
  • Enthousiaste en gecertificeerde trainers die het beste in jou naar boven halen

 


Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Zwolle. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.

INSCHRIJVEN

Over de trainer

Yep, de foto hierboven ben ik. Ik ben Barry en ben een echte sport fanaat. Dag en nacht ben ik bezig met sport. Naast lekker buiten te bootcampen doe ik ook nog aan boksen en ook dit doe ik lekker buiten. Mijn passie is om mensen te helpen en meer te laten bewegen.  Ben jij ook op zoek naar een leuke uitdaging onder goede begeleiding dan ben je hier aan het juiste adres.

Bootcamp, wat is dat?

Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen. De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Praktische informatie

Ben je enthousiast om een keer mee te trainen? Je kan je heel eenvoudig via onderstaande knop aanmelden voor een proefles. Natuurlijk kun je ook even bellen naar 085-1301169 of mailen naar info@thebootcampfactory.nl. Stel via een van deze wegen tevens al je vragen. The Bootcamp Factory staat je graag te woord.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

 

Meld je aan voor een proefles