Locatie: Minkema College aan de Steinhagenseweg 3a, 3446 GP Woerden

Maandag
19:30 – 20:30 Bootcamp

Dinsdag
19:30 – 20:30 Bootcamp

Woensdag
19:30 – 20:30 Bootcamp

Donderdag
19:30 – 20:30 Bootcamp

Zaterdag
10:00 – 11:00 Bootcamp

Zondag
10:00 – 11:00 Bootcamp

Bootcamp in Woerden

Wil jij graag sporten in de buitenlucht? Op een centrale locatie in Woerden? Waar je op je eigen niveau, beginner of al ervaren, uitgedaagd wordt? Is het antwoord op al deze vragen JA? Kom dan meedoen met bootcamp in Woerden bij The Bootcamp Factory! We geven de bootcamp op 5 momenten in de week. Je kan een gratis proefles meedoen, om het zelf te ervaren. Zien we jou binnenkort bij onze bootcamp in Woerden?

Waarom The Bootcamp Factory?
 • Trainingen toegankelijk voor elk niveau
 • Scherpe tarieven
 • Altijd een gratis proefles
 • Samen sporten voor gezelligheid én resultaat
 • Enthousiaste en gecertificeerde trainers die het beste in jou naar boven halen

 


Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Woerden. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.

INSCHRIJVEN

Over de trainer

Ik ben Paul, en ik ben The Bootcamp Factory trainer voor de locatie in Woerden.
Voor mijn leden pas ik veel variatie toe in mijn trainingen.
De trainingsvormen, waar ik veel mee werk, zijn:

 • Bootcamp met alleen eigen lichaamsgewicht
 • Circuittraining, met of zonder trainingsmaterialen
 • HITT-training / Tabata
 • Crossfit WOD’s

Ik ben zelf dolenthousiast over deze manier van trainen, en doe dit zelf ook zeker 3 a 4 keer per week.

Mijn favoriete trainingsmaterialen zijn:  

 • Springtouwtje
 • Kettlebells
 • Slamballs
 • Battlerope
 • Sandbags / powerbags

En dit soort trainingen doe je natuurlijk het beste in de buitenlucht. Buiten heb je veel meer zuurstof en afkoeling waardoor je ook veel meer uit jezelf kunt halen!

Oh ja, ik ben ook gek op challenges en skills trainen. De challenges aangaan met jezelf, Hoever kun jij gaan? En daarnaast zijn ook ook heel veel uitdagende oefeningen waarvoor je echt moet oefenen om ze te leren beheersen.

Hoe leuk is het om in je eentje te trainen? NOT.
Ik vind persoonlijk het trainen in kleine groepen van ca 4 t/m 10 personen het allerleukst. Dit is niet alleen veel gezelliger maar ook veel uitdagender.
Door een positieve groepsdruk haal jij meer uit jezelf dan als je alleen traint.

Niet onbelangrijk om te noemen, lekkere muziek om op te trainen staat bij mij altijd aan!

Ik kijk ernaar uit om jouw als sporter te mogen trainen.

Bootcamp, wat is dat?

Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen. De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Praktische informatie

Op dit moment zijn de lessen op de Maandag t/m donderdagavond om 19:30 uur. De locatie van de bootcamp in Woerden is op dit moment bij het Minkema College aan de Steinhagenseweg 3a . Het aanbod kan in de toekomst uitgebreid worden.

Ben je enthousiast om een keer mee te trainen? Je kan je heel eenvoudig via onderstaande knop aanmelden voor een proefles. Natuurlijk kun je ook even bellen naar 085-1301169 of mailen naar info@thebootcampfactory.nl. Stel via een van deze wegen tevens al je vragen. The Bootcamp Factory staat je graag te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram

 

Meld je aan voor een proefles