Locatie: IJsselkade 51 t/o, 8261 AG onder de brug verzamelen

Maandag
19:00 – 20:00 Bootcamp

Woensdag
19:00 – 20:00 Bootcamp

Donderdag
20:00 – 21:00 Bootcamp

Zaterdag
07:55 – 08:55  small group

9:00 – 10:00 Bootcamp

Bootcamp in Kampen

Wil jij graag sporten in de buitenlucht? Op een centrale locatie in Kampen? Waar je op je eigen niveau, beginner of al ervaren, uitgedaagd wordt? Is het antwoord op al deze vragen JA? Kom dan meedoen met bootcamp in Kampen bij The Bootcamp Factory! We geven de bootcamp op 3 momenten in de week. Je kan een gratis proefles meedoen, om het zelf te ervaren. Zien we jou binnenkort bij onze bootcamp in Kampen?

Waarom The Bootcamp Factory?
  • Trainingen toegankelijk voor elk niveau
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een gratis proefles
  • Samen sporten voor gezelligheid én resultaat
  • Enthousiaste en gecertificeerde trainers die het beste in jou naar boven halen

 


Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Kampen. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.

INSCHRIJVEN

Over de trainer

Halloo! Die gekke baardmans hierboven op de foto is de bootcamp instructeur voor Kampen! Ik ben Thomas Vrooland, op deze aardbol gezet in 1996 om jullie sportief aan het werk te zetten, met een glimlach!

Na een tijd werkzaam geweest te zijn in een fitnesscentrum, wist ik het zeker… de dynamiek van groepstrainingen is waar ik voor wakker word.

Deze uitdaging en samenwerking met Bootcamp Factory ga ik dan ook met vol enthousiasme aan!

Tot snel sportieve strijders

Bootcamp, wat is dat?

Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen. De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Praktische informatie

Je kunt je inschrijven voor de proeflessen op Maandag en woensdagavond om 19:00 uur en zaterdag om 09:00 uur.Dit kan in de toekomst uitgebreid worden. De locatie van bootcamp in Kampen is aan de IJsselkade 51 t/o, 8261 AG.

Ben je enthousiast om een keer mee te trainen? Je kan je heel eenvoudig via onderstaande knop aanmelden voor een proefles. Natuurlijk kun je ook even bellen naar 085-1301169 of mailen naar info@thebootcampfactory.nl. Stel via een van deze wegen tevens al je vragen. The Bootcamp Factory staat je graag te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram

 

Meld je aan voor een proefles