Locatie: Klimop & klaver 7615 RM Harbrinkhoek, op het grasveld.

Maandag

19:30 – 20:30 Almelo

Woensdag
18:45 – 19:45 Almelo
19:45 – 20:45 Almelo

Donderdag
19:30 – 20:30 Bootcamp Harbrinkhoek

Zaterdag
9:30 – 10:30 Albergen

Bootcamp in Harbrinkhoek

Bootcamp in Harbrinkhoek bij The Bootcamp Factory

The Bootcamp Factory verzorgt 1 dag in de week een bootcamp in Harbrinkhoek. Deze workout is zowel voor beginners als gevorderden en is bedoeld om eruit te halen wat erin zit. Wij zorgen ervoor dat de lessen uitdagend zijn voor iedereen en dat je jouw doelen zult bereiken.

 

Wat is bootcampen?

Een bootcampworkout is een buitentraining in groepsverband. Deze workout is voor iedereen: of je nu wel of niet aan sport doet. Het uiteindelijke doel is fitter, slanker, sterker en gezonder worden. Gezellig samen buiten sporten met een dosis fun en persoonlijke begeleiding staat overigens centraal. Tijdens de lessen komen circuittrainingen, coördinatie, core-stability, snelheid, cardio, kracht, uithoudingsvermogen, interval en mentale volharden aan bod. Bovendien geven we je voor, tijdens en na de training goede begeleiding. We houden rekening met eventuele blessures en geven de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen. Daarbij kunnen we het hebben over specifieke trainingsschema’s en persoonlijke doelen.

Wie geeft de bootcamp?

Een korte introductie over mij

Mijn naam is Rogier Nijhuis, 24 jaar en woonachtig in Albergen. Zelf mag ik ook graag sporten! Zo beoefen ik zelf ook bootcamp en speel ik voetbal. In 2019 ben ik afgestudeerd als Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4‎.  De jaren daarna heb ik meerdere certificaten en diploma’s behaald zoals: Fitvak A en B, Gymnastiekleider 3 en ouderen in beweging.

 

Samenwerking

In 2018 startte ik mijn eigen Bootcamp onderneming en gaf ik lessen in Harbrinkhoek en Albergen. Sinds mei 2020 ben ik gaan samenwerken met Bob Kendle en heb ik mij vol enthousiasme aangesloten bij The Bootcamp Factory! Onder The Bootcamp Factory geef ik op dit moment lessen in Almelo, Albergen en Harbrinkhoek.

 

Trainingsmethode

Tijdens mijn lessen leg ik de nadruk op trainen naar beweging. Hiermee bedoel ik dat we oefeningen doen die je in het dagelijks leven ook toepast. Denk hierbij aan een deadlift (iets neerleggen en oppakken van de grond) of een air squat (zitten en opstaan). De lessen worden verschillend, creatief en op maat gegeven. Meestal zal ik in het eerste deel van de les de nadruk leggen op een bepaalde spiergroep. Dit doen we omdat ik het belangrijk vind om op een verantwoordelijke manier te bewegen. In het tweede deel zal de nadruk gelegd worden op het hele lichaam.

Alles doen we natuurlijk met een dosis plezier, vooruitgang, fanatisme en een community gevoel!

Praktische informatie

De bootcamptraining geven we donderdag. We verzamelen op het speelveldje aan Klimop & klaver 7615 RM Harbrinkhoek, op het grasveld., waar vanuit we starten met een leuke workout. Bij warm weer kunnen we in overleg vanaf het verzamelpunt carpoolen naar recreatiegebied Het Lageveld voor een beachbootcamp. Om mee te kunnen doen dien je een strippenkaart aan te schaffen of een abonnement af te sluiten. Hier vind je meer informatie over op de tarievenpagina.

Gratis een proeflesje volgen bij The Bootcamp Factory? Wil jij dit ook? Klik hier voor een gratis proefles of bel naar 085-1301169 Via een van deze wegen stel je tevens al je vragen. We helpen je met genoegen verder.

Volg ons op Facebook en Instagram

Een keertje een bootcamp meedoen?

Gratis proefles!