Locatie: is aan de Wanne op de p-plaats

Maandag
9:00 -10:00 Bootcamp

19:00 – 20:00 Bootcamp

20:00 – 21:00 Bootcamp

Woensdag
09:00 – 10:00 Bootcamp

19:00 – 20:00 Bootcamp

Zaterdag
8:00 – 9:00 Bootcamp

9:00 – 10:00 Bootcamp

Bootcamp in Borne

Bootcamp in Borne

Wil jij graag sporten in de buitenlucht? Op een centrale locatie in Enschede? Waar je op je eigen niveau, beginner of al ervaren, uitgedaagd wordt? Is het antwoord op al deze vragen JA? Kom dan meedoen met bootcamp in Borne bij The Bootcamp Factory! We geven de bootcamp op 2 momenten in de week. Je kan een gratis proefles meedoen, om het zelf te ervaren. Zien we jou binnenkort bij onze bootcamp in Borne?

Waarom The Bootcamp Factory?
  • Trainingen toegankelijk voor elk niveau
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een gratis proefles
  • Samen sporten voor gezelligheid én resultaat
  • Enthousiaste en gecertificeerde trainers die het beste in jou naar boven halen

 


Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Borne. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.

INSCHRIJVEN

Praktische informatie

De bootcamptraining geven we elke maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag zowel in de ochtend als in de avond. We verzamelen op de parkeerplaats aan de Dorsvloer in Borne, waar vanuit we starten met een leuke workout. Bij warm weer kunnen we in overleg vanaf het verzamelpunt carpoolen naar recreatiegebied Het Hulsbeek voor een beachbootcamp. Hier vind je meer informatie over de tijden en tarieven.

Gratis een proeflesje volgen bij The Bootcamp Factory? Wil jij dit ook? Klik hier voor een gratis proefles of bel naar 085-1301169. Via een van deze wegen stel je tevens al je vragen. We helpen je met genoegen verder.

Volg ons op Facebook en Instagram

Een keertje een bootcamp meedoen?

Gratis proefles!