Locatie: Weemselerweg 3, 7665 TX Albergen

Maandag

Bootcamp in Almelo

Woensdag

Bootcamp in Almelo

Donderdag

Bootcamp in Harbrinkhoek

Zaterdag

Bootcamp/obstakel van 09:30 -10:30

Bootcamp in Albergen

Bootcamp in Albergen bij The Bootcamp Factory

The Bootcamp Factory verzorgt 1 dag in de week een bootcamp in Albergen. Deze workout is zowel voor beginners als gevorderden en is bedoeld om eruit te halen wat erin zit. Wij zorgen ervoor dat de lessen uitdagend zijn voor iedereen en dat je jouw doelen zult bereiken.

Bootcamp, wat is dat?

Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen. De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Wie geeft de bootcamp?

Een korte introductie over mij

Mijn naam is Rogier Nijhuis, 24 jaar en woonachtig in Albergen. Zelf mag ik ook graag sporten! Zo beoefen ik zelf ook bootcamptrainingen en speel ik voetbal. In 2019 ben ik afgestudeerd als Coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid niveau 4‎. In de afgelopen jaren heb ik meerdere certificaten en diploma’s behaald zoals: Fitvak A en B, Gymnastiekleider 3 en ouderen in beweging.

 

Samenwerking

In 2018 startte ik mijn eigen Bootcamp onderneming en gaf ik lessen in Harbrinkhoek en Albergen. Sinds mei 2020 ben ik gaan samenwerken met Bob Kendle en heb ik mij vol enthousiasme aangesloten bij de Bootcamp Factory! Onder de Bootcamp Factory geef ik op dit moment lessen in Almelo, Albergen en Harbrinkhoek.

 

Trainingsmethode

Tijdens mijn lessen leg ik de nadruk op trainen naar beweging. Hier bedoel ik mee dat we oefeningen doen die je in het dagelijks leven ook toepast. Denk hier bijvoorbeeld aan een deadlift (iets neerleggen en oppakken van de grond) of een air squat (zitten en opstaan). De lessen worden verschillend, creatief en op maat gegeven.Meestal zal ik in het eerste deel van de les de nadruk leggen op een bepaalde spiergroep. Dit, omdat ik het belangrijk vind om op een verantwoordelijke manier te bewegen. In het tweede deel zal de nadruk gelegd worden op het hele lichaam.

Dit alles natuurlijk met een dosis plezier, vooruitgang, fanatisme en een community gevoel!

Praktische informatie

De bootcamptraining geven we elke zaterdag. We verzamelen aan de  Weemselerweg 3, 7665 TX Albergen, waar vanuit we starten met een leuke workout. Bij warm weer kunnen we in overleg vanaf het verzamelpunt carpoolen naar recreatiegebied Het Lageveld voor een beachbootcamp. Om mee te kunnen doen dien je een strippenkaart aan te schaffen of een abonnement af te sluiten. Hier vind je meer informatie over op de tarievenpagina.

Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Enschede. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.


 

Ben je enthousiast om een keer mee te trainen? Je kan je heel eenvoudig via onderstaande knop aanmelden voor een proefles. Natuurlijk kun je ook even bellen naar 085-1301169 of mailen naar info@thebootcampfactory.nl. Stel via een van deze wegen tevens al je vragen. The Bootcamp Factory staat je graag te woord.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Een keertje een bootcamp meedoen?

Gratis proefles!