BOOTCAMP FRANCHISE STARTEN?

Word jij zelfstandig Bootcamp trainer bij The Bootcamp Factory?

Ben jij sportief, enthousiast, ondernemend en wil je graag als zelfstandig bootcamp-trainer aan de slag? Dan pas jij perfect in ons team als franchisenemer! Als zelfstandig trainer kun je lessen gaan verzorgen in jouw omgeving, waarbij wij jou ondersteunen op allerlei gebieden. Ontdek hieronder hoe het precies werkt! Ben je nu al geïnteresseerd? Neem dan direct contact op met Bob Kendle, de oprichter van The Bootcamp Factory via 06 52598042 of stuur een e-mail naar bob@thebootcampfactory.nl.

In 4 stappen jouw eigen bootcamp-locatie

In maximaal 4 stappen heb jij al je eigen Bootcamp Factory-locatie! Eerst volg je de opleiding tot bootcamp-trainer. Je ontvangt vervolgens allerlei benodigdheden, kiest jouw locatie en kunt aan de slag.

»Lees meer over deze 4 stappen.

Aansluiten bij de The Bootcamp Factory

Heb jij geen zin in hoge opstartkosten, het bouwen van een website, uren werken aan je administratie en het ontwikkelen van een businessplan? Sluit je dan aan bij de landelijke organisatie van ‘The Bootcamp Factory’ en start met lesgeven als zelfstandig ondernemer.

Zodra je het certificaat van bootcamp-trainer bij Start2Move behaald hebt, kun jij je lekker richten op datgene waar jij zo enthousiast van wordt: mensen trainen! Wij zorgen vervolgens voor:

  • Jouw ledenadministratie (inschrijving, communicatie, facturatie, uitbetaling);
  • Ondersteuning daar waar nodig op professioneel vlak;
  • Een goede vindbaarheid op Google;
  • Ondersteuning op social media door middel van landelijke campagnes.

Verder scherpen wij non-stop het imago aan en versterken we het merk The Bootcamp Factory. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. De instap in de franchise bedraagt inclusief opleiding €999,-. Je betaalt verder maandelijks een vergoeding voor de licentie en een franchise-fee over je omzet.

»Lees meer over wat het jou oplevert en kost.

Welke eigenschappen heb je nodig?

Als jij jezelf in de volgende eigenschappen herkent:

  • Sociaal
  • Sportief
  • Ondernemend
  • Betrouwbaar
  • Enthousiast

Dan komen jouw kwaliteiten bij ons tot hun recht en bezit je de basis om franchisenemer van The Bootcamp Factory te worden! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bob (06 52598042 of bob@thebootcampfactory.nl) of maak gebruik van het contactformulier op deze site.

Onze visie

The Bootcamp Factory is ooit gestart in Twente en inmiddels hebben wij overal in Nederland zelfstandige trainers! De beste bootcamplessen vind je bij The Bootcamp Factory, de nummer één van Nederland. Wij willen niet van een 6 een 7 maken maar van een 8 een 10. Sta jij er ook zo in? Dan zijn wij zeker de perfecte match!

Bootcamp franchisenemer worden

Ben je geïnteresseerd in samenwerking met The Bootcamp Factory en wil jij als franchisenemer bootcamp-trainingen lanceren in jouw omgeving? Neem dan nu contact op met Bob Kendle: bel 06 52598042of stuur een e-mail naar bob@thebootcampfactory.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Instap franchise Inclusief opleiding
€499,-
Opleiding bootcamptrainer 2.0 Start2Move(€395) -- trainingsmateriaal -- 2 T-shirts voor de trainer -- Aanmaken account -- Campagne social media
info aanvragen