Locatie: G.J. van Heekpark, bij de ingang aan de Boddenkampsingel

Maandag
19:00 – 20:00 Bootcamp

Woensdag
19:00 – 20:00 Bootcamp

Bootcamp in Enschede

Wil jij graag sporten in de buitenlucht? Op een centrale locatie in Enschede? Waar je op je eigen niveau, beginner of al ervaren, uitgedaagd wordt? Is het antwoord op al deze vragen JA? Kom dan meedoen met bootcamp in Enschede bij The Bootcamp Factory! We geven de bootcamp op 2 momenten in de week. Je kan een gratis proefles meedoen, om het zelf te ervaren. Zien we jou binnenkort bij onze bootcamp in Enschede?

Waarom The Bootcamp Factory?
  • Trainingen toegankelijk voor elk niveau
  • Scherpe tarieven
  • Altijd een gratis proefles
  • Samen sporten voor gezelligheid én resultaat
  • Enthousiaste en gecertificeerde trainers die het beste in jou naar boven halen

 

Bootcamp Enschede

Tarieven en abonnementen

Wij vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarom bieden wij scherpe tarieven, en kan je kiezen uit verschillende abonnementen voor bootcamp in Enschede. Onze abonnementen zijn per maand opzegbaar, en worden automatisch verlengd. Liever een strippenkaart? Dat is ook mogelijk, deze is 6 maanden geldig.

INSCHRIJVEN

Over de trainer

Die foto daar boven? Jep dat ben ik, je trainer voor bootcamp in Enschede. Mijn naam is Lieke, en zoals je ziet ben ik onwijs enthousiast om jou binnenkort te mogen verwelkomen. Na al een tijdje te hebben rondgelopen met het idee mijn enthousiasme voor sporten met anderen te delen, ben ik de uitdaging aangegaan met The Bootcamp Factory. Met een achtergrond in CrossFit en binnenkort een afgeronde bootcamp opleiding ben ik er helemaal klaar voor om samen met jou aan de slag te gaan. Mijn motto: “Be a bad ass with a good ass!”

Bootcamp, wat is dat?

Bootcamp staat voor actief buiten sporten in groepsverband. Naast conditie en kracht houden we ons bezig met snelheid, coördinatie, uithoudingsvermogen en mentale volharding. Het doel van onze buitentrainingen is om fitter, slanker, sterker en gezonder te worden. Dit in combinatie met een portie fun en persoonlijke begeleiding maakt het trainen leuk voor iedereen. De oefeningen passen we, waar nodig, aan op de persoon. Of je nu dus nog nooit gesport hebt of een gevorderde bent: onze bootcamp trainers zorgen ervoor dat de bootcamp training uitdagend is voor iedereen. Uiteraard geven we je voor, tijdens en na de les professionele begeleiding.

Praktische informatie

Op dit moment vinden de proeflessen plaats op de Maandag en de woensdagavond om 19:00 uur. De locatie van bootcamp in Enschede is op dit moment het G. J. Van Heekpark, bij de ingang aan de Boddenkampsingel. Dit kan in de toekomst uitgebreid worden.

Ben je enthousiast om een keer mee te trainen? Je kan je heel eenvoudig via onderstaande knop aanmelden voor een proefles. Natuurlijk kun je ook even bellen naar 085-1301169 of mailen naar info@thebootcampfactory.nl. Stel via een van deze wegen tevens al je vragen. The Bootcamp Factory staat je graag te woord.

Volg ons op Facebook en Instagram

 

Meld je aan voor een proefles